We delen kennis met elkaar

‘Als zorgprofessional en teamlid van EMBRAZE maakt u zich dagelijks hard voor het bieden van de best mogelijke zorg op het gebied van kanker. Samen met uw oncologiecollega’s maakt u afspraken over behandelingen, deelname aan onderzoek en deelt u frequent nieuwe kennis’.

Jaarlijks vinden er twee Oncologische beleidstafels plaats, in juni en november. Beiden staan in het teken van kennis delen.

Tijdens de beleidstafel in juni delen we de stand van zaken met elkaar: ‘Wat is de status van alle netwerktumorgroepen? Wat is het effect van de samenwerking in de praktijk? En wat zijn nieuwe plannen of ontwikkelingen voor komend jaar?’

De beleidstafel in november staat meer in het teken van noviteiten en ontwikkelingen binnen EMBRAZE: ‘Op welke wijze hebben EMBRAZE-partners ontwikkelingen omarmt en uitgewerkt? Wat kunnen we daarvan leren?’

 

Werkt u als zorgprofessional mee aan het EMBRAZE kankernetwerk? Dan bent u van harte welkom tijdens de oncologische beleidstafels. U kunt zich hiervoor aanmelden via info@embraze.net. Heeft u vragen over de beleidstafels? Ook dan kunt u uw vragen stellen via dit mailadres.