Lettergrootte
A
Gemiddeld
A
Middelgroot
A
Groot

Regelmatig sturen wij een digitale nieuwsbrief naar onze leden en de ketenpartners. Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het netwerk.

Werk je als professional en wil je graag de EMBRAZE nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in via het formulier wat bijna onder iedere pagina van de website staat.

EMBRAZE oktober 2022

Uitgelicht

Nieuwe website
Op maandag 3 oktober is de vernieuwde website van EMBRAZE live gegaan. De site is nu nog overzichtelijker en uitgebreider dan voorheen.
Op de website is de informatie voor patiënten. huisartsen en netwerktumorgroepen voortaan gesplitst. Ook zijn er hoofdstukken over samenwerkingen en de actualiteit. Uiteraard ontbreken ook de algemene informatie over EMBRAZE en de contactgegevens niet.

EMBRAZE zomer 2022

Uitgelicht

Coördinatieteam EMBRAZE en procesbegeleiding Netwerktumorgroepen
In 2022 wijzigt de personele bezetting van EMBRAZE. In februari namen we afscheid van Miranda Gramser, die EMBRAZE heeft ondersteund bij allerlei communicatievraagstukken. In januari volgde Annemarie Eversdijk Maurits van Thiel de Vries op, als procesbegeleider voor de Netwerktumorgroep Urologie. Na de zomer zal Anouk Smit starten als procesbegeleider voor een drietal Netwerktumorgroepen. Daarmee hebben we helaas nog niet voor alle Netwerktumorgroepen de ondersteuning goed kunnen invullen.
Denk je dat jij een enthousiaste procesbegeleider bent of kent?

EMBRAZE najaar 2021

 

Uitgelicht

EMBRAZE-partners sluiten convenant voor uitwisseling van medische gegevens

Om onderling medische gegevens uit te kunnen wisselen zijn zorginstellingen verplicht een convenant met elkaar af te sluiten. In de afgelopen maanden is het alle EMBRAZE-partners gelukt tot zo’n regionaal convenant te komen!

EMBRAZE nieuwsbrief casemanagement – juli 2021

 

Uitgelicht

Maak kennis met Walther Jansen, de heer Ras en Desi van den Boogaard.

Hoe is casemanagement binnen het EMBRAZE Kankernetwerk georganiseerd? Wie zijn de casemanagers en hoe vult ieder deze functie in? Wat kunnen we van elkaar leren?

EMBRAZE nieuwsbrief – mei 2021

 

Uitgelicht

Ondanks de onophoudelijke druk op de zorg door COVID-19, behalen we met elkaar mooie resultaten. We blikken terug op een roerig 2020, om daarna in te zoomen op de ontwikkelingen van de laatste maanden. We ondernemen veel met elkaar; alles om de zorg voor onze patiënten – ook in crisistijd – het best mogelijk te houden.

Veel leesplezier!
Cees, Jet en Peter

EMBRAZE nieuwsbrief casemanagement – maart 2021

 

Uitgelicht

Maak kennis met Daphne, Marjon en Marjolein!

‘Hoe wordt casemanagement binnen het EMBRAZE Kankernetwerk georganiseerd? Wie zijn de casemanagers en hoe vult ieder z’n functie in? Wat kunnen we van elkaar leren? En hoe krijgt casemanagement binnen het netwerk een consistente werkwijze?

EMBRAZE nieuwsbrief – december 2020

 

Uitgelicht

2020 is een jaar om nooit te vergeten. Met de komst van COVID-19 is ons dagelijks leven ontwricht, zijn werkzaamheden in een ander daglicht komen staan ​​en zijn mooie plannen in de zogenoemde koelkast beland. Niemand had dit heftige jaar kunnen voorzien. Toch zijn wij als coördinatieteam ook blij en trots; op wat wél bereikt is in dit bijzondere jaar. Met elkaar en voor elkaar. Samen maken wij ons nog steeds sterk tegen kanker!

Wij wensen jullie fijne, warme en gezonde feestdagen.
Cees, Anne en Jet

EMBRAZE nieuwsbrief_Heidag 2020

 

Uitgelicht

Opening door Bianka Mennema

“Meer dan 5 jaar geleden zijn we gestart met EMBRAZE. We bestaan nu 5 jaar. Het is tijd om terug te kijken maar ook vooruit te blikken. Met elkaar in gesprek te gaan over ons gevoel bij de samenwerking, maar ook het gesprek te voeren over ons doel met EMBRAZE.”

EMBRAZE nieuwsbrief – mei 2020

 

Uitgelicht

Het EMBRAZE Kankernetwerk bestaat dit jaar 5 jaar! 

Bijna vijf jaar geleden werden voorzichtig de eerste stappen gezet in de vorming van een netwerk voor kankerzorg in de regio. “In de afgelopen jaren zijn er mooie stappen gezet en is de basis gelegd voor meer nieuwe samenwerkingsverbanden”, vertelt Bianka Mennema, voorzitter van het Dagelijk Bestuur van EMBRAZE. Samen met ruim 150 zorgprofessionals uit zeven ziekenhuizen en twee radiologisch instituten, zet zij zich in om de zorg voor patiënten met kanker nóg beter op elkaar af te stemmen.

Nieuwsbrief januari 2020

 

Uitgelicht

2019 is ten einde en 2020 is fris van start gegaan. Een goed moment om stil te staan bij wat we samen voor elkaar hebben gekregen in het afgelopen jaar en voor welke mooie uitdagingen we staan in dit nieuwe jaar. 
Het coördinatieteam wenst jou – en iedereen die je dierbaar is – alle goeds voor 2020!

Nieuwsbrief september 2019

 

Uitgelicht

Digitale gegevensuitwisseling tussen Bravis en ZRTI

Voor patiënten misschien een onopgemerkte vooruitgang, maar een mijlpaal binnen de ICT-zorg. Sinds juni stuurt het Bravis ziekenhuis radiologiebeelden digitaal naar het ZRTI via een ‘XDS’-koppeling.

Nieuwsbrief mei 2019

 

Uitgelicht

Jaarplan 2019 EMBRAZE

In het jaarplan 2019 zijn de belangrijkste activiteiten in het kader van uitwerking van de missie en visie van EMBRAZE beschreven. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen basisactiviteiten van EMBRAZE, speerpunten voor 2019 en activiteiten van NetwerkTumorGroepen (NTG-en).

Nieuwsbrief november 2018

 

Uitgelicht

Oncologische beleidstafel
Woensdag 21 november 2018

Komt u ook?
Bent u benieuwd wat collega’s uit het netwerk verbeterd hebben en wat u hiervan kunt opsteken? Kom dan naar de oncologische beleidstafel. U bent vanaf 15.45 uur hartelijk welkom bij Embraze-partner Jeroen Bosch Ziekenhuis!