Lettergrootte
A
Gemiddeld
A
Middelgroot
A
Groot

Gezocht: enthousiaste regionale projectleider (m/v)

Krijg jij energie van het sturen, coördineren én aanjagen van een groot regionaal project en voel jij je betrokken bij de oncologische zorg en de zorginfrastructuur? Dan is EMBRAZE kankernetwerk op zoek naar jou.
 

EMBRAZE kankernetwerk is een samenwerkingsverband voor oncologische zorg van zes algemene ziekenhuizen en twee radiotherapeutische instituten in Zuidwest Nederland met het academisch ziekenhuis Erasmus MC. De samenwerking is gericht op het bieden van de best mogelijke zorg voor alle patiënten met (een verdenking van) kanker in de regio.

Een belangrijk instrument daarvoor is de patiëntenbespreking in het zogenaamde regionale MDO (MultiDisciplinaire Overleg). In het MDO vindt tussen de zorgprofessionals afstemming plaats over de diagnose, het behandeladvies en onderlinge doorverwijzing van patiënten. EMBRAZE wil de huidige werkwijze m.b.t. MDO’s optimaliseren door de inzet van een integraal beschikbaar platform waarop data gedeeld wordt tussen de verschillende specialisten van de verschillende deelnemende ziekenhuizen. Daartoe is een project opgezet waarvoor subsidie is aangevraagd in het kader van de zogenaamde IZA-transformatiegelden. Voor dit ambitieuze project zijn wij op zoek naar een regionaal projectleider.

Taken regionaal projectleider
Jouw belangrijkste opdracht is om de regionale implementatie van de MDO-tool en de digitale transformatie van zorgprocessen die samenhangen met de MDO’s tot een succes te maken. Dit doe je in nauwe afstemming met het coördinatieteam van EMBRAZE, de betrokken organisaties, (zorg)professionals en bestuurders, daarbij ondersteund door de landelijke aanbieder van deze MDO-tool.
Wat ga je daarbij doen:
– Het (verder) inrichten van een regionale projectstructuur;
– Het hanteren van een projectmatige aanpak met een uitwerking van de doelen, resultaten, en benodigde stappen die noodzakelijk zijn;
– De overall projectsturing en -coördinatie, waarbij je samenwerkt met de regionale projectcoördinator werkgroep IT en de regionale adoptiecoördinator;
– Het voorbereiden van (stuurgroep- en projectteam-)vergaderingen;
– Het monitoren van de voortgang van het project, het signaleren van knelpunten en waar nodig schakelen met projectteam en/of stuurgroep.

Profiel
– Je hebt een afgeronde relevante HBO/WO-opleiding;
– Je hebt ervaring met het leiden van complexe projecten of programma’s;
– Je bent in staat om prioriteiten te stellen en keuzes te maken en deze actief uit te dragen;
– Je vindt snel je weg in de complexe ziekenhuisorganisaties;
– Je legt makkelijk contact en schakelt snel tussen verschillende niveaus (operationeel, tactisch, strategisch); je hebt daarbij oog voor de verschillende belangen.

Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week voor één jaar, met de intentie om deze te verlengen voor de duur van het project. Wanneer je op dit moment werkzaam bent in een van de EMBRAZE-instellingen, is detachering naar EMBRAZE bespreekbaar. De functie is ingedeeld in FWG 65 CAO Ziekenhuizen. Informatie over de vacature is verkrijgbaar bij Rian Schuijbroek-Giesbergen, algemeen coördinator EMBRAZE, 06-13 37 43 94 of rschuijbroek@amphia.nl

Solliciteren kan tot 8 mei 2024 door een motivatiebrief met CV te sturen naar info@embraze.net.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 16 mei 2024 vanaf 14.00 uur in het Amphia ziekenhuis, Molengracht 21, 4818 CK Breda.